top of page

De sessies bij Dorrit heb ik als hele fijne en positieve momenten ervaren. Het voelde veilig inspirerend en toegankelijk. Het komt vooral door Dorrit's positieve benadering en openheid, ze neemt de tijd, inspireert en doet alles met aandacht. Na de eerste healingsessie heb ik al lang niet meer zo goed geslapen. Ik merkte vooral op dat ik minder in mijn hoofd zat en mij weer helemaal thuis in mijn lichaam voelde. Het heeft voor meer lichaamsbewustzijn gezorgd en mij geholpen om me te herinneren welke elementen mij in mijn leven voeden en dit na te leven.

Kirsten (42)

Dorrit weet een fijne prettige sfeer te creëren, dit stelt je op gemak. En hierdoor kan je gemakkelijk ontspannen en jezelf zijn met resultaat dat je samen met Dorrit op een open manier naar onderliggende dingen of eventuele problemen kunt kijken. Waardoor je weer meer inzicht in jezelf krijgt. Ik heb de sessies als heel prettig ervaren.

Michael (49)

De mogelijkheid om bij Dorrit sessies levenstherapie te volgens kwam spontaan op mijn pad en voelt achteraf als ‘precies wat ik nodig heb’. Ik ervaar het als totaal anders dan psychologen / therapeuten in de reguliere ggz (waar ik al meermaals hulp gezocht had). Voor mij nieuw om op deze manier met mezelf aan de slag te gaan. Het was even nieuw en aftasten, maar in de tweede sessie gelijk zo raak dat het diepe indruk gemaakt heeft. Naast dat deze vorm van therapie voor mij passend is, is Dorrit echt een heel fijn en getalenteerd persoon. Dorrit raakt een diepere laag en de dialoog met haar en mezelf voelt heel ‘echt’. Het heeft een proces in gang gezet waar ik heel dankbaar voor ben.

Esther (40)

Op het moment dat ik met Dorrit in contact kwam was ik wat verdwaald en wist ik niet zo goed wat ik op dat moment wilde in het leven. Ik wilde mezelf graag leren kennen op een diepere laag en meer in verbinding komen met mijn lichaam, iets wat ik erg spannend vond. Dorrit zorgde ervoor dat ik mezelf altijd veilig heb gevoeld in de sessies met haar waardoor ik mezelf kwetsbaar heb op durven stellen. Ik heb bij Dorrit geleerd hoe ik meer naar mijn gevoelens toe kan en wat ik kan doen om daar beter naar te luisteren. Ook heb ik inzichten gekregen in mijn gedragspatronen en ben ik begonnen met het helen van trauma’s. Dorrit is open, warm en emotioneel betrokken en ik ben erg dankbaar voor de fijne sessies die ik met haar heb gehad.

Kim (26)

bottom of page