top of page

ENERGIEWERK

Wat is energiewerk?

Energie is overal: het is in je en om je. Alles wat je denkt, voelt, ruikt en hoort is energie in beweging. Het waarnemen van energie is zo vanzelfsprekend, dat je het al snel over het hoofd ziet.


Het werken met energie helpt je om het contact met je zintuigen te verdiepen en verfijnen. Je leert subtieler waarnemen. Je wordt hierdoor bewuster van je lichaam, gevoelens, gedachten en spiritualiteit. Door verfijnder af te leren stemmen, voel je je grenzen beter aan. Je komt bovendien sneller tot de kern: wat wil jij? wat is je verlangen?

Jouw persoonlijke energieveld zit boordevol informatie. Er kunnen bijvoorbeeld blokkades voorkomen die kunnen leiden tot fysieke en psychische problemen. Met energiewerk kun je hier direct aan werken, waarbij  het zelfhelende vermogen van het lichaam centraal staat.

In de sessies Levenstherapie zet ik naast andere therapievormen/vaardigheden ook energiewerk in.  Juist deze combinatie is het erg geschikt voor ondersteuning bij herstel, groei en veranderprocessen.


Er zijn verschillende soorten energiewerk, de meest bekende zijn healing en reading. Je kunt ook een een losse healingsessie boeken. Lees hier onder door over wat het is en hoe het werkt.

'Gun jezelf een onverwacht perspectief.'

istockphoto-531852700-612x612.jpg

HEALING

Wat is een healing?

De nadruk bij een healing ligt op het herinneren van je beschikbare potentieel en de herverbinding met de oorspronkelijke trilling van je lichaam.

​Doordat je je lichamelijk of geestelijk even niet goed voelt of door (traumatische) ervaringen kan er spanning vast gaan zitten in je lichaam en/of kan energie blokkeren. Door een healing wordt je energie uitgenodigd om weer vrij te stromen en in balans te komen.

​Soms is de weg van woorden, gesprekken (het mentale veld) niet jouw ingang of jouw enige ingang om je hulpvraag te benaderen. Dan is het mooi om eens een healing te proberen.

Kom het ervaren!

HOE WERKT EEN HEALING?

Voor de healing nemen we rustig de tijd om je intentie scherp te krijgen.

  • Wat speelt er in je leven?

     

  • Wat is je verlangen?

     

 

Als we je intentie benoemd hebben, schieten we die met een denkbeeldige vuurpijl de lucht in. Zo, die staat!

Daarna mag je rustig gaan liggen op de massagetafel. Samen bespreken we wat er tijdens de healing voor jou wel prettig of niet prettig is.

 

Bij een healing werk ik met mijn handen subtiel op en rondom jouw lichaam en duurt ongeveer 30 minuten. Jij hoeft verder helemaal niets te doen. Achteraf praten we na en kun je vragen stellen.

Na afloop kun je enorme rust ervaren, je ineens sterk aanwezig voelen in je lichaam, of juist heel moe zijn. Het is volledig afhankelijk van wat er in beweging is gezet. Het heeft altijd even tijd nodig om te integreren in jouw systeem.

Kosten: 100 euro per uur 

bottom of page