top of page

WORKSHOP SOULCOLLAGE®

Zondag 11 februari 2024
Yoia, Korte Haven 125, Schiedam

13.00 - 17.00 uur

€ 77,00 

(Inclusief Ayurvedische hapjes en drankjes  van Marloes Loeve van Infinite Cosmos)

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers en de workshop gaat door bij 7 deelnemers.

In april 2023 heb ik mijn diploma voor SoulCollage®-facilitator gehaald. SoulCollage® is een werkvorm waarbij je laagdrempelig je intuïtie laat spreken (en uit je hoofd gaat). 

 

In de workshop neem ik je mee in de basis van deze Jungiaanse werkvorm. Veel van onze binnenwereld kennen we. En er zijn ook delen in onszelf die op de achtergrond zijn geraakt. SoulCollage® geeft je de mogelijkheid om deze delen weer te ontmoeten door te werken met beelden en je intuïtie.

  • In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.

  • In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vooraf vastgestelde vragen die anderen je stellen. Dit doe je samen met één of twee andere deelnemers. Het resultaat is vaak een verrassend inzicht waar je verder mee kan.

Je werkt voor jezelf en bent in het gezelschap van anderen. Het geeft 'joy' en... iedereen kan het! Het nieuwe beeld dat je maakt wordt een beeld van betekenis. Het heeft je meer te vertellen dan je aanvankelijk denkt.

 

Lijkt het je leuk? Heb je interesse? Laat het me weten via app of via het aanmeldformulier onderaan deze pagina!  Wie weet zitten we binnenkort warm bij elkaar een Soulcard te maken. ;)

tempImagelP38x0.jpg

WORKSHOP
MANIFESTEREN VAN JE AUTHENTIEKE ZELF

voorjaar 2024
Locatie: TaartTenTuin, Aarlanderveen

11 - 17 uur

€107,50

In het voorjaar van 2024 geef ik, samen met Levenstherapeut Suzan Homan, weer de jaarlijkse workshop: Manifesteren van je Authentieke Zelf.

Je maakt in deze workshop contact met je essentie. Je krijgt meer bewustzijn op jouw kernkwaliteiten en eigen(aardig)heden. Je vindt terug wat je al ter beschikking hebt. 

We werken met verschillende aspecten uit de Levenstherapie: o.a. energetisch werk, innerlijk kindwerk, meditatie en visualisatie.

Je kunt je hier onder aan deze pagina aangeven dat je interesse hebt. 

schatkist.jpg

Suzan & Dorrit

Suzan en Dorrit staan voor veiligheid in verbinding. Elk niveau is welkom. Er is ook genoeg te ontdekken voor als je al meer persoonlijk ontwikkelingswerk hebt gedaan.

JE BENT WELKOM

Bedankt voor je interesse!

Golven op de Rotsen
altaar.jpg

GROEPSWERK

  • Met een groep kun je krachtige energie in een ruimte creëren die bijdraagt aan ieders persoonlijke proces.

  • Je persoonlijke proces kan dus versnellen in een groep.

  • Er is altijd ook een groepsproces waar jij met jouw unieke bijdrage een rol in speelt.

 

Groepswerk kan aanvullend aan therapie of is los te boeken.

bottom of page